Agenda

Toekomstige bijeenkomsten met onze community
We zijn als pioniers net met onze organisatie gestart en zijn nog op zoek naar onze 'community'. Alhoewel we in de energie al bijeenkomsten aan het voorbereiden zijn, zullen we voorlopig alles via deze website en socialmedia met jullie delen. 

In onze bijeenkomsten zullen we praten over actuele menselijke onderwerpen. Uit het leven gegrepen. We belichten ze vanuit een hoger, geestelijk perspectief, waardoor zingeving ontstaat. We gaan inzien waarom de dingen ons overkomen zoals ze zijn. Dankzij dit begrip kunnen we beter sturing gaan geven aan ons leven. Gevoelens van onzekerheid en ontevredenheid nemen af, die van blijdschap en vervulling nemen toe. Geen onderwerp is ons te dol. Er rust nergens een taboe op. We vinden het fijn als je zelf met onderwerpen komt die aandacht behoeven. Of met vragen. Zeker weten dat we je verder kunnen helpen. 

Voorbeelden van onderwerpen die wij bespreken:
Zingeving. Wie is God? Relaties. Werk en inkomen. Hang naar succes. Politiek en maatschappij. De waarde van geld. Vrijheid en gelijkwaardigheid. Seksualiteit in de brede zin van het woord. Ziekte en trauma. Mentale gezondheid. Angst en controle. Egoïsme en hebzucht. Narcisme. Bezield leven. Liefdevolle intimiteit. Familie. Opvoeding en ouderschap. 

Meewerken
Wil je meehelpen aan de organisatie van de toekomstige bijeenkomsten, laat het ons weten via de e-mail. Alle hulp is welkom!

Voor wie?
 • Voor mensen die behoefte hebben aan zingeving.
 • Voor mensen die vastlopen in hun leven en dus even niet meer het plezier en de ruimte kunnen ervaren.
 • Voor mensen die onvoldoende geholpen zijn door andere hulpverleners.
 • Voor mensen die in een 'geloofscrisis' zitten, dus wel willen geloven maar niet meer weten wat ze moeten geloven.
 • Voor mensen die net ontwaakt zijn uit de 'matrix' van het aardse leven en zich afvragen "wat nu?"
 • Voor mensen met een spirituele burnout, die het zoeken moe zijn en nog steeds niet "het" gevonden hebben.
 • Voor mensen die leeg zijn en nog niet precies weten waar nog te zoeken en wat nu te geloven.
 • Voor mensen die inzien dat zij in de spirituele ego valkuil gevallen zijn, of zelf valse guru's hebben gevolgd.
 • Voor mensen die beseffen dat de ultieme bevrijding niet in het licht gevonden wordt maar juist weer op aarde. Het licht meenemen naar het leven op aarde.
 • Voor mensen die tot het inzicht zijn gekomen dat God niet buiten henzelf te vinden is, maar in zichzelf, maar niet weten hoe.
 • Voor mensen die inzien dat we de "Nieuwe Tijd" niet cadeau krijgen. Maar deze zelf hier zullen moeten scheppen, te beginnen met jezelf.

Donaties
Een kerk komt er niet zomaar, daar is geld voor nodig. Momenteel betalen we de kosten zelf, maar om te kunnen groeien zullen we financiële steun nodig hebben. Ben of ken je iemand die ons initiatief zou willen steunen door een gift? Neem dan contact met ons op. Ook als je bekend bent met gebruiksvriendelijke manieren om giften te ontvangen zoals het opzetten van een crowdfunding campagne, laat het ons weten. Alle hulp is van harte welkom. 

Wil je hoe dan ook al een duit in het zakje doen voor onze kleinschalige bijeenkomsten? Dat kan ter plekke in onze donatiepot. Bij voorbaat dank voor je steun!